25 april 2015

Aangezien de verkoop in januari 2015 bovenverwachting goed was gegaan, werd ik wederom gevraagd om op de RMS-dag 25 april 2015 mijn creaties te verkopen. Ik bedacht me toen dat het wel leuk zou zijn om planken te maken met molukse tekst, dus ging ik aan de slag!

Met een aantal planken ingepakt reed ik, fingers crossed, naar Hoogeveen. Want ja zou dit ook aanslaan? Mijn gevoel zij ja, maar vinden ze het ook mooi?

Een groot deel van de planken te zien op de foto's hieronder zijn verkocht. En dan met name de planken met molukse teksten. De overige planken met engelse teksten o.i.d. zijn geschonken aan Fardau dochter van mijn collega, die geld aan het inzamelen is voor haar nichtje Jildou. Jildou heeft in de buik of bij bevalling een zuurstoftekort gehad, waardoor ze epilesie heeft gekregen en daardoor problemen zijn ontstaan m.b.t. doorgeven van signalen naar spieren etc. Hierdoor is ze lichamelijk beperkt. Door een bepaalde therapie te krijgen zal het nichtje mogelijk veel meer kunnen, dan wat ze nu kan. Deze therapie is overgekomen uit Amerika en daarvoor zijn er een aantal mensen in nederland opgeleid die deze vorm van therapie mogen geven. Deze vorm van therapie kost geld en omdat de zorgverzekeraar maar deels vergoedt is Fardau geld aan het inzamelen. Daarom heb ik haar mijn planken geschonken, waarbij ze door verkoop hiervan nog meer geld ervoor kan verdienen.