Project ALS

 

In mei/juni heb ik op facebook onderstaand berichtje geplaatst met als gevolg dat ik in juli/augustus mijn 1e donatie van € 1000,00 kon overmaken op Tycho zijn pagina. Mijn streven van 200 werd gehaald, echter daar hield het niet mee op. De bestellingen bleven komen en ook ben ik met een standje op het event a local swim gaan staan waar ik nog een bedrag van € 850 heb opgehaald. Hoe tof is dat?

Een kleine bijdrage voor een leuk armbandje of een setje armbandjes, wie wil het nou niet?

Het ALS armbandje is gemaakt om een steentje bij te dragen aan de opbrengst van A Local Swim Assen voor ALS. Mijn streven is om 200 armbandjes te verkopen en de totale opbrengst te doneren aan het voetbalvriendje van Mitchell, Tycho Kooistra, die in september voor zijn Beppe gaat zwemmen die de ziekte van ALS heeft.

Een armbandje kost per stuk €6,50 en €10 per setje. En is te verkrijgen in de maten S (15cm),M (17,5/18cm) en L (20cm).

Wat betekent het ALS armbandje?

De oranje elastiek en de oranje kralen symboliseren de kleur van ALS. De bruine en zwarte kralen heb ik gekozen omdat dit de meest neutrale kleuren zijn en overal bij te dragen zijn. Het sterretje heeft meerdere betekenissen. Het symboliseert een dierbare die momenteel lijdt aan deze vreselijke ziekte maar ook een dierbare die aan deze vreselijke ziekte is overleden. Het sterretje gebruik ik ook als kenmerk op de sieraden die ik maak. De ingravering 'TP' betekent Typisch Peggy. Bijna alle sieraden die ik maak zijn vaak op maat gemaakt en uniek en of verbonden aan een project en is echt typisch Peggy!🤗

Wil jij ook in het bezit komen van zo'n leuk setje armbanden of alleen eentje?
Via typischpeggy@gmail.com kun je ze bestellen. Geef dan aan of je een setje wil of 1 apart en in welke kleur (bruin of zwart)  en welke maat.

Help jij mee?